Fødevarekontrol

WWW SKABT AF STUDERENDE

Velkommen til vores nye hjemmeside

Den er skabt i tæt samarbejde med 2 seje studerende som afgangsprojekt til deres hovedopgave som Multimediedesignere. De har været med hele vejen fra inspiration til indhold og design fra struktur og programmering.

Designet er skabt og inspireret af Pinterest, hvor man hele tiden klikker rundt og opdager nye elementer i stedet for en mere klassisk lineær-menu tilgang. Vi har som mål, at du gerne må fare lidt vild og det kan godt være det kun tager 2 minutter – men vi vil gerne have du bliver lidt længere.

En hjemmeside skal være levende – og derfor har vi valgt at lægge den ud i virkeligheden selvom vi godt ved der mangler lidt hist og pist og vi stadig roder med de sidste detaljer.

Men hos Beeliving har vi en ide om altid at lege med cocreation – dig som medskaber og derfor inviterer vi dig og mange andre til at komme med kommentarer, korrektur og andre input til os.

Er der noget du mangler, har du fundet en slåfejl, har du ris eller ros – så skriv til vores seje honningpilot randi@beeliving.dk

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha