Fødevarekontrol

Bier, branding og business

Gymnasielever bzzzzz’er med det virkelige liv

Gymnasielever bzzzzz’er med det virkelige liv

3E fra Kolding Gymnasium er med i et projekt, hvor de skal have mere “erhverv” ind i undervisningen, hvor de har arbejdet med dansk på en utraditionel måde – hvor de er blevet udfordret med tekster her til vores hjemmeside.

Og det var rigtig fine løsninger. Projektet med at få gymnasielever til at bruge deres faglighed på konkrete opgaver fra det virkelige liv er et samarbejde med lokale uddannelsesinstitutioner i Trekantområdet og Business Kolding.

Thomas Schultz, der er dansklærer for 3E fortæller at eleverne har været rigtig motiverede i arbejdsprocessen. Det har været spændende for dem at løse en konkret opgave, som havde en længere rækkevidde end til lærerens skrivebord, og de har været gode til i skriveprocessen at læse hinandens arbejde og give konstruktiv feedback med det resultat, at deres tekster blev rigtig gode.

Eleverne opdagende at danskfaget har nogle oplagte metoder og faglige ankerpunkter, der bruges hver dag i erhvervslivet – lige fra den målrettede kommunikation til det at skrue en god fortælling sammen, der kan give en merværdi i en branding-sammenhæng. Disse metoder har eleverne været gode til at bruge.

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha