Fødevarekontrol

Smuk med honning – masker, skrubcreme, sæber

Honning er godt for huden.

Honning har gennem historien været brugt til skønhedspleje og hårpleje i mange kulturer. Og det er ikke uden grund. Honningens mange egenskaber er nemlig godt for huden. Honning er antiseptisk og har en bakteriedræbende effekt – og er godt til at holde på fugten.

Honning kan derfor bruges i masker, skrubcreme, sæber – hvor den både giver fugt, blødhed og gør huden ren. Beeliving har udviklet en lækker serie baseret på honning og bivoks. Glæd dig til vores håndlavede sæber, læbepomade, skrub og cremer. Mens du venter kan du lave dine egne lækre produkter:

Læberne: Hvis dine læber sprækker, børst alle skallerne af og smør derefter et tykt lag honning på og lade det sidde i 10 minutter.

Hårkur: Bland ½ dl honning og ¼ dl olivenolie sammen. Fordel kuren i håret, og kom en pose over håret, så kuren trænger godt ind. Vent 30 minutter, og vask hårkuren grundigt ud.

Bad i honning: En hel kop med honning, blandt det med 1 liter mælk og tilføj ½ teske hvedekimsolie. Hæld hele blandingen I badevandet. Vandet skal være omkring 37 grader. Lig dig i badekaret i mindst en halv time og slap helt af.

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha