Fødevarekontrol

Koldkærgård Konferencecenter

Koldkaergaard

Konferencecenter ud over det sædvanlige

Koldkærgård Konferencecenter har etableret egen bigård i samarbejde med den socialøkonomiske virksomhed Beeliving og biavler Peter Stougaard.

Vi bruger i videst muligt omfang lokale råvare af høj kvalitet i madlavningen, så for os er det helt naturligt at producere vores egen honning.

Det med naturen, bierne og maden hænger rigtigt godt sammen, da en tredjedel af al den mad vi spiser beror sig på bestøvning – mere end 80 % af alle planter og blomster har behov for bestøvning for at reproducere sig.

De 10 bistader bag Koldkærgård bidrager med over 500.000 nye bestøvere til gavn for nærmiljøet og biodiversiteten. På Koldkærgård lader vores kokketeam sig hele tiden inspirere af verden omkring os, så vi har masser af idéer til og muligheder for at anvende honning i nye spændende menuer og opskrifter.

Til glæde for vores besøgende og spisende gæster. Derfor passer samarbejdet med Beeliving perfekt med vores egne ambitioner og idégrundlag.

Vi er startet med samarbejde om bierne og honning, men perspektiverne er store. Måske samarbejdsmodellen på sigt kan udvikles til egen produktion af friske urter og andre danske råvarer.

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha