Honningpandekager

Det skal du bruge
- 10 g gær
- 1-2 tsk nyslynget flydende honning
- 1 knivspids salt
- 2 dl skummetmælk
- ½ stang vanille
- 2½ dl mel
- 2 æg
- 3 dl corn flakes
- 15 g smør
- ca. ½ spsk honning pr. pandekage
Sådan gør du
Opskrift til hvordan du nemt kan lave honningpandekager med frisk nyslynget honning.
Rør gæren ud med salt, nyslynget honning til den er flydende. Lun mælken og rør den ud i gæren sammen med vaniljekornene. Kom hvedemel i en skål og rør mælkemassen i lidt af gangen til blandingen er jævn og uden klumper. Pisk æggene i og til sidst cornflakes. Smelt smørret og rør det i dejen. Lad dejen hæve tildækket 20 minutter. Steg uden yderligere fedtstof, 2-3 små pandekager af gangen til tykke og lys gyldne – ca. 4 minutter på hver side. Brug ca. ½ dl dej til en pandekage. Serveres lune med flydende sommer-nyslynget honning, sirup, eller frugtmos til.