Fødevarekontrol

Skovmøllen

skovmoellen

I Marselisborg Skov finder du Restaurant Skovmøllen

Her på Restaurant Unico SKOVMØLLEN har vi etableret vores egen bigård i samarbejde med den socialøkonomiske virksomhed Beeliving og biavler Jakob Germundsson.

Vi bruger i videst muligt omfang lokale råvare af høj kvalitet i madlavningen, så for os er det helt naturligt at producere vores egen honning.

Det med naturen, bierne og maden hænger rigtigt godt sammen, da en tredjedel af al den mad vi spiser beror sig på bestøvning.  

Mere end 80 % af alle planter og blomster har behov for bestøvning for at reproducere sig. De 10 bistader ved Unico SKOVMØLLEN bidrager med over 500.000 nye bestøvere til gavn for natur og biodiversitet.

På Unico  SKOVMØLLEN  lader vores kokketeam sig hele tiden inspirere af verden omkring os, så vi har masser af idéer til og muligheder for at anvende honning i nye spændende menuer og opskrifter.

Til glæde for vores besøgende og spisende gæster.

Enkelt og enestående!

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha