Fødevarekontrol

Solbærrom

blackcurrant_400x266

Ingen sommer uden bær og ingen bær uden bier. Vi har plukket solmodne solbær i spandevis. Her får du den lækreste opskrift på en god hjemmelavet solbærrom.

Det skal du bruge:
500 g. friske modne solbær
25 skyllede blade fra solbærbusken
5 store spsk Dansk honning
1 flaske mørk rom

Sådan gør du:
Bland solbær, blade, honning og rom i et stort sylteglas som kan slutte helt tæt. Ryst langsomt, så honningen bliver opløst.

Stil glasset mørkt en god måned. Si solbærrene og bladene fra, filtrerer rommen og lader den stå mørkt i en flaske. Så er den klar til en kold efterårsdag.

Du kan bruge de filtrerede solbær oven på en god vanilie is, i en skøn marmelade eller som fyld i kager.

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha