Fødevarekontrol

Ovnbagte rodfrugter

opskr_lynstegte_banner

Det er højssæson for rodfrugter. Og honning er det perfekt til ovenbagte rødder. Her har vi givet persillerødderne en lækker omgang med en vores honning med havtorn og persille.

Det skal du bruge

Sådan gør du

Ovnbagte rodfrugter er rigtig nemme at lave, og så smager de samtidig godt.

Skræl 1 kg rodfrugterne og skær dem i mindre stykker. Vend dem i en deciliter honning. Drys med salt og friskkværnet peber.

Her har vi toppet med en håndfuld grofthakket bredbladet persille for at give dem et ekstra grønt pift.

Giv dem en tur i ovnen ved 200 grader i en halv time – til de er møre med let bid. Server til kylling, fisk eller gode bøffer.

Sundt, let og lækkert.

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha