Fødevarekontrol

Lækker konfektkage

opskrift på konfektkage a la panforte

Konfektkage a la panforte

Det skal du bruge

Sådan gør du

Prøv denne lækre konfektkage, der er inspireret af den klassiske Italienske Panforte. Her til 16 lækre portionsstykker.

Rist nødderne i oven ved 170 grader i 10 min – hak dem groft. Tag den tørrede frugt fx abrikos, rosiner – hak dem fint eller klip dem i små stykker. Bland nødder og frugt med hvedemel. Varm honningen i en gryde og hæld sukkeret i – når det hele er smeltet hældes det i nøddeblandingen. Ælt det godt sammen til en kompakt dej. Bag den i ovnen i ca 40 min.

Lad den køle af og opbevar kagen i lufttæt dåse – kan holde sig op til en måned… altså hvis du kan holde fingrene fra den.

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha