Fødevarekontrol

Hveder med honning

varme hveder

Det skal du bruge

Sådan gør du

Her er lige en opskrift på, hvordan du kan lave hveder med honning.

Bland de to slags mel med kardemomme og salt. Smelt smørret. Smuldr gæren i mælken og rør smeltet smør, honning og vand i. Rør blandingen i melet. Ælt dejen grundigt, til den er glat og smidig.

Tril en pølse af dejen og form 12 boller. Læg bagepapir i en bageform eller et ovnfast fad på ca. 25 x 20 cm. Læg bollerne tæt med ca. 1 cm?s afstand. Lad dem hæve i 2 timer. Forvarm ovnen til 200 grader. Sæt bagepladen på nederste ribbe og bag i ca. 25 minutter. Lad hvederne køle af på bagerist.

Flæk dem og rist dem sprøde på en brødrister eller på en tør varm pande. Nyd med smør, syltetøj eller naturligvis … honning.

God bededag til alle

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha