Honningtrøfler

Verdens lækreste trøfler
Det skal du bruge
- 400 gr mørk chokolade
- 2½ dl fløde
- 50 gr lokal honning
- 50 gr usaltet smør
- kakaopulver
- TIPS: Kan laves i en variant, hvor du tager skallen af 2 økologiske appelsiner og river det og koger det op sammen med fløden.
Sådan gør du
Honningtrøfler med chokolade. Disse lækre honningchokoladetrøfler er ren luksus og lette at lave.
Hak chokoladen groft. Fløden og honningen gives et kort opkog i en gryde. Tag gryden af og tilsæt chokoladen i og rør rundt så den smelter. Tilsæt smørret. Hæld blandingen op i et lille fad ca. 20×20 cm foret med bagepapir – og sæt det på køl et par timer.
Skær trøffelmassen op i små tern og tril dem til små kugler og rul dem i kakao eller lakridspulver. Opbevares i køleskab. Du kan godt overveje dobbeltportion med det sammen.