Fødevarekontrol

Honningsnaps – den hurtige

honningsnaps

Honningsnaps… Så det summer

Det skal du bruge

Sådan gør du

Ingen julefrokost uden snaps. Her er verdens letteste honningsnaps, der giver silden et frisk og sødmefyldt modspil.

Tag snapsen og lad den få stuetemperatur. Hæld den i en skål og tilsæt honning. Du kan vælge at smelte den forsigtig eller du kan lade den opløse i snapsen (det tager bare lidt tid). Når honningen og snapsen er godt blandet hældes det på flaske – hav en ekstra flaske klar.

Sættes i køleskab eller lægges i fryseren – det giver lidt bundfald. Du kan vælge at filtrere det gennem et kaffefilter eller bare vælge at vende flasken et par gange før servering.

Drik den straks eller lad den stå en uge eller gem den til næste år. Du kan også lave en variant der trækker et helt år…

Skål!

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha