Fødevarekontrol

Honningristede brændte mandler

opskrift på honningristede mandler

Der er ikke noget bedre end knasende sprøde honningristede mandler, som en lækker julesnack.

Det skal du bruge

Sådan gør du

Knasende sprøde honningristede mandler, eller brændte mandler, er lækker julekonfekt. De er lette at lave og er perfekt som en hurtig julesnack.

Smelt honningen på en pande, så den bliver helt flydende og kom mandlerne i og rør langsomt til alle er helt smurt ind. Kom mandlerne på en bageplade med bagepapir

Bag mandlerne i ovnen ved 175 grader i ca. 15min. Det er vigtigt at røre godt rundt i mandlerne ca. hver 5 minut, så de ikke brænder på. Tag bagepladen ud af ovnen, og afkøl mandlerne.

Mandlerne knækkes fra hinanden og opbevares i en lufttæt beholder.

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha