Fødevarekontrol

Honningpandekager

lækre pandekager med honning

Det skal du bruge

Sådan gør du

Opskrift til hvordan du nemt kan lave honningpandekager med frisk nyslynget honning.

Rør gæren ud med salt, nyslynget honning til den er flydende. Lun mælken og rør den ud i gæren sammen med vaniljekornene. Kom hvedemel i en skål og rør mælkemassen i lidt af gangen til blandingen er jævn og uden klumper. Pisk æggene i og til sidst cornflakes. Smelt smørret og rør det i dejen. Lad dejen hæve tildækket 20 minutter. Steg uden yderligere fedtstof, 2-3 små pandekager af gangen til tykke og lys gyldne – ca. 4 minutter på hver side. Brug ca. ½ dl dej til en pandekage. Serveres lune med flydende sommer-nyslynget honning, sirup, eller frugtmos til.

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha