Honningglaseret skinke

Det skal du bruge
- 2½ kg letsaltet skinke
- 2 mellemstore løg
- 4 hele nelliker
- 12 hele peberkorn
- Til glasering
- 75 ml dijonsennep
- 75 ml mørk farin
- 3 spsk honning
- 3 spsk rasp
Sådan gør du
Honningglaseret skinke smager skønt. Og er er en af de kendte klassikkere. Honningen giver en ekstra dimension af smag til den letsaltede skinke.
Kom skinken i en gryde med vand, der netop dækker, og bring det i kog. Stik de hele nelliker i løgene og kom dem i gryden sammen med peberkornene. Lad det koge i ca. 2 timer. Tag skinken op og lad den afkøle i ca ½ time. Skær sværen af og rids fedtlaget i tern.
Rør sennep, farin, honning og rasp sammen og smør det ud over skinkens overflade. Sæt skinken i ovnen ved 250 grader i ca. 20 minutter, eller til overfladen er gylden.