Fødevarekontrol

Honning på brødet… eller hvad med et honningbrød?

Honningbrød

Det skal du bruge

Sådan gør du

Pisk de hele æg med sukker, til det er tykt og skummende. Lun margarine og honning sammen i en gryde og hæld det æggesnapsen i en tynd stråle under piskning. Tilsæt et par dråber kulør, hvis du ønsker et brunt honningbrød som her. Bland mel, bagepulver og kanel og sigt det massen. Rør dejen sammen og hæld den i en sandkageform beklædt med bagepapir. Bag brødet ved 170 grader i ca. 1 time. Vend brødet ud på en rist og lad det køle af. Pak det ind i et viskestykke, og opbevar det i en plasticpose.

Tip: Brødet bliver bedre ved at modne i et par dage. Spis det eventuelt med en bitter orangemarmelade

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha