Honning kylling i grøn karry

Det skal du bruge
- 400 g. kyllingfilet
- 500 g. kokosmælk/creme
- 2 spsk. grøn karrypasta
- 2 spsk. fiskesauce
- 2 spsk. Dansk honning
- 400 g. bambusskud i skiver
- 10 søde basilikumblade (horapa)
- 2 kaffir limeblade
- 1 grøn chili inkl. kerner
- 1 rød chili inkl. kerner
- 1 gul chili inkl. kerner
Sådan gør du
Skær Kylling fileten ud i små stykker. Bambusskud skæres i små skrå stave. Skyl basilikum og limeblade og fjern midter strengen i limebladet.
Skær chilierne i skrå strimler.
Varm lidt olie op i en gryde og karrypastaen tilsættes sammen med lidt af kokosmælken. Karrypastaen skal være opløst i kokosmælken.
Tilsæt kylling og sauter indtil kødet har skiftet farve. Resten af mælken tilsættes sammen med limebladene.
Tilsæt fiskesauce og honning og det hele bringes i kog. Tilsæt bambusskud og lad det hele simre indtil kyllingen er mør.
Tilsidst tilsættes basilikum og chilien.
Vil du serverer den for børn, så brug kun meget lidt chili.
Tag retten af varmen og server med jasminris eller nudler.