Fødevarekontrol

Brændt honning

opskrift cremet dessert med et sprødt låg af honning, inspireret af den franske dessertklassiker crème brûlée

En cremet dessert med et sprødt låg af honning, inspireret af den franske dessertklassiker crème brûlée.

Det skal du bruge

Sådan gør du

Brændt honning er inspireret af den klassiske franske dessert crème brûlée. Her får du en opskrift på en god brændt honning.

Hæld mælk og fløde i en gryde sammen med stjerneanis og lakridsroden, og varm op til lige under kogepunktet for svag varme. Lad mælkeblandingen trække i 10 min. væk fra varmen.
Pisk æg og sukker sammen, og rør den afkølede mælkeblanding i ovnfaste glas eller skåle. Sæt skålene i en bradepande med vand, og bag dem i 25 minutter, ovnen på 160°, til de er faste.

Stil i køleskabet i 2 timer. Læg 1 spsk. honning på hver skål creme, og sæt dem under grillen, til honningen får en dyb, gylden farve. Server straks.

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha