Fødevarekontrol

Honning kan bruges

Honning kan bruges i maden

Honning kan bruges

Både i det søde og det salte køkken. Det kan i stor udstrækning helt erstatte hvidt sukker og andre sødestoffer.

Men det kan også bruges som krydderi i det salte køkken, hvor sødmen skaber balance i grundsmagene og kan fungere som smagsforstærker af andre ingredienser. Der er derfor god grund til at have masser af honning i køkkenskabet – og gerne med forskellige smagskarakterer.

Honning søder mere end sukker – og smager også af mere. Når du erstatter sukker med honning, så skal du derfor bruge meget mindre. En tommelfingerregel er at du kan halvere mændgen.

 

Du kan bruge honning når du bager både brød og kager. Du kan bruge det i det salte køkken i marinader til kød, fjerkræ og fisk eller prøv et lille skvæt honning over de ovnbagte rodfrugter eller helt klassisk spis den til tapas med tørret skinke eller server forskellige honninger til ostebordet.

Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge honning i stedet for det hvide forarbejdede sukkker. Derfor arbejder vi ikke bare med at udvikle nye spændende honningprodukter – men vi udarbejder også løbende opskrifter, så du får smag for at bruge honning på helt nye måder.

Beelivings honninger er twistet med spændende krydderier – og det giver et ekstra spændende pift i maden.

X

Skriv Dig op til
vores nyhedsbrev

X

Brug denne formular
til at kontakte os

captcha